ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
Εξειδικευμένες λύσεις για στρώματα ξενοδοχείων, που θα αναβαθμίσουν την εμπειρία ύπνου του επισκέπτη και θα δώσουν τις καλύτερες value for money λύσεις στους ξενοδόχους

WAKE UP IN THE MEDITERRANEAN

CUSTOM ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

Για την καλύτερη αξιοποίηση των χώρων των ξενοδοχείων, η CANDIA δημιουργεί στρώματα σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε καταλύματος, είτε ως προς την διάσταση είτε το σχήμα, με στόχο την καλύτερη αξιοποίηση των χώρων σε επίπεδο interior design. Με αυτόν τον τρόπο, ο ξενοδόχος μπορεί να “κερδίσει” τετραγωνικά και να αυξήσει την εργονομία των δωματίων του, ενισχύοντας την ικανοποίηση των ταξιδιωτών καθώς και το συνολικό του Design Concept.

CANDIA - CUSTOM ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΙΑ LUXURY ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ

Καθώς ο ύπνος αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα στάδια της διαμονής σε ένα ξενοδοχείο, η CANDIA παρουσιάζει τα κορυφαία χειροποίητα στρώματα, που είναι ιδανικά για πολυτελή resort, boutique ξενοδοχεία αλλά και βίλες που θέλουν να ξεχωρίσουν για την κορυφαία εμπειρία ύπνου που προσφέρουν. Οι ειδικές συλλογές χειροποίητων στρωμάτων για ξενοδοχεία, πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές, ενώ τα ξενοδοχεία παραλαμβάνουν και ειδικά πιστοποιητικά τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν για την ενίσχυση της επικοινωνίας τους με τους ταξιδιώτες.

CANDIA - ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΙΑ LUXURY ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ
ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ BRANDS

Τα καταλύματα που εντάσσονται σε μεγάλα ξενοδοχειακά brands ή αλυσίδες, έχουν πολλές φορές ειδικές προδιαγραφές σύμφωνα με τους υπάρχοντες κανονισμούς ή τις ειδικές πιστοποιήσεις που απαιτεί η κάθε περίπτωση. Τα στρώματα της CANDIA πληρούν τις ύψιστες προδιαγραφές, καλύπτοντας τις ανάλογες απαιτήσεις στις περισσότερες περιπτώσεις, ενώ υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας στρωμάτων ειδικών προδιαγραφών, ακόμη και με πολύ εξειδικευμένα χαρακτηριστικά που μπορεί να ζητηθούν. 

CANDIA - ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ BRANDS
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

Καθώς η αγορά στρωμάτων αποτελεί μια σημαντική επένδυση για έναν ξενοδόχο, η CANDIA έχει φροντίσει για μια ειδική πολιτική που επιτρέπει την αναβάθμιση των υπαρχόντων στρωμάτων των ξενοδοχείων, αυξάνοντας την ποιότητα ύπνου με την χαμηλότερη δυνατή επένδυση. Ανάλογα με το στάδιο που βρίσκεται το κάθε κατάλυμα και τον υπάρχοντα εξοπλισμό που διαθέτει, δίνεται μια σειρά προτάσεων με περιφερειακό εξοπλισμό, ενώ στις νέες αγορές στρωμάτων γίνεται και η σχετική πρόβλεψη που θα αυξήσει τον χρόνο ζωής της επένδυσης.

CANDIA - ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ
ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ “THE HOTEL MATTRESS PROJECT”

Για την ακόμη δυναμικότερη ενίσχυση του ξενοδοχειακού δικτύου της, η CANDIA ξεκινάει μια πρωτότυπη συνεργασία με την Hotelier Academy, παρουσιάζοντας την καμπάνια “The Hotel Mattress Project”, με στόχο την προώθηση της εμπειρίας ύπνου στα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία της CANDIA. Μέσω του ειδικά διαμορφωμένου “Hotelier Blog”, η CANDIA θα μοιραστεί με τους ξενοδόχους ειδικές συμβουλές, ενώ θα παρουσιάσει επιλεγμένα καταλύματα που χρησιμοποιούν τις ξενοδοχειακές συλλογές στρωμάτων της CANDIA.

CANDIA - ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ  “THE HOTEL MATTRESS PROJECT”
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ HOSPITALITY

Η επικοινωνία της CANDIA με τους ξενοδόχους γίνεται πιο άμεση μέσω της ειδικής Hospitality Team της εταιρείας, που στοχεύει στην καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση των επαγγελματιών που ενδιαφέρονται για αγορά ή αναβάθμιση στρωμάτων. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της CANDIA είναι στην διάθεση των ξενοδόχων ανά πάσα στιγμή, τόσο με εξατομικευμένες προτάσεις όσο και με λύσεις για τις διάφορες ανάγκες που προκύπτουν.

CANDIA: Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Μάθετε περισσότερα για την ιστορία της CANDIA και ανακαλύψτε πώς το όραμα της εταιρείας για παροχή άριστης ποιότητας ύπνου, μπορεί να μεταφερθεί στα ξενοδοχεία και στον τελικό καταναλωτή, ενισχύοντας ουσιαστικά την εμπειρία της διαμονής του.

Διαβάστε Περισσότερα →

CANDIA - Ιστορία