WAKE UP. DISCOVER THE MEDITERRANEAN TREASURES
Εκεί που μπορείς να αγγίξεις το απαλό βαμβάκι, το αγνό μαλλί. Εκεί που οι γεύσεις και οι μυρωδιές κυριαρχούν παντού... Θυμάρι και λεβάντες... Εκεί που η φύση σου φωνάζει να τρέξεις, να παίξεις, να αγαπήσεις, να ανακαλύψεις, να γίνεις ένα μαζί της. Εκεί, που καθώς βυθίζεσαι σ’ ένα γλυκό ύπνο… ξυπνάς στη Μεσόγειο!

WAKE UP IN THE MEDITERRANEAN

NATURAL MATERIALS

Υλικό - Μπαμπού
ΜΠΑΜΠΟΥ

Απορροφά 4 φορές περισσότερη υγρασία από το βαμβάκι και περιέχει φυσικά αντιβακτηριακά στοιχεία.  Οι πολύ μικρές ίνες του είναι αυτές που του δίνουν απαράμιλλη απαλότητα, φυσική αντιβακτηριδιακή προστασία και την ιδιότητα να ενισχύει την αίσθηση δροσιάς.

Υλικο - Τρίχα καμήλας
ΤΡΙΧΑ ΚΑΜΗΛΑΣ

Η τρίχα καμήλας έχει εξαιρετικές θερμοστατικές ιδιότητες. Προστατεύει την ασιατική καμήλα  από το κρύο ενώ την κρατάει δροσερή στη ζέστη. Οι ίδιες θερμοστατικές ιδιότητες συναντώνται στα στρώματα που χρησιμοποιούν τρίχα καμήλας.

Υλικό - Κασμίρ
ΚΑΣΜΙΡ

Η υψηλή προσαρμοστικότητα της ίνας του,  επιτρέπει στις μονωτικές του ιδιότητες να αλλάζουν ανάλογα με την σχετική υγρασία του αέρα.

Υλικό - Κοκοφοίνικας
ΚΟΚΟΦΟΙΝΙΚΑΣ

Οι φυτικές ίνες που συλλέγονται από τον φλοιό της καρύδας και έχουν τη μορφή πλέγματος, εξασφαλίζουν ανθεκτικότητα και ελαστικότητα στο στρώμα.

Υλικό - Βαμβάκι με μαλλί
ΒΑΜΒΑΚΙ ΜΕ ΜΑΛΛΙ

Χρησιμοποιούμε ένα συνδυασμό από βαμβάκι και μαλλί ώστε το σώμα να  παραμένει στεγνό και άνετο καθόλη τη διάρκεια της νύχτας και σε θερμοκρασία που είναι ιδανική για το σώμα.

Υλικό - Τρίχα αλόγου
ΤΡΙΧΑ ΑΛΟΓΟΥ

Όπως ακριβώς ένας αγωγός μεταφέρει το νερό, έτσι και η τρίχα αλόγου είναι ο αγωγός που μεταφέρει την υγρασία από το εσωτερικό του στρώματος προς τα έξω, διατηρώντας το συνεχώς στεγνό και υγιεινό.

Υλικό - Latex με κοκοφοίνικα
LATEX ΜΕ ΚΟΚΟΦΟΙΝΙΚΑ

Ο συνδυασμός των δύο αυτών υλικών, προσφέρει ένα εξαιρετικό προϊόν που συνδυάζει την ελαστικότητα και τις αντιβακτηριδιακές ιδιότητες του καουτσούκ με τις ιδιότητες του κοκοφοίνικα.

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΙΔΑΝΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ

Υλικό - Ελατήρια cotton calico pocket springs
ΕΛΑΤΗΡΙΑ COTTON CALICO POCKET SPRINGS

Tα Cotton Calico Pockets Springs είναι φτιαγμένα από ανώτερης ποιότητας ατσάλι, το οποίο διατηρεί την ανθεκτικότητα και την ευελιξία του. Cotton Calico είναι η θήκη από ελαφρύ βαμβάκι, 100% φυσικό και ανθεκτικό υλικό στο χρόνο, στην οποία τοποθετείται το ελατήριο. Η μέθοδος που χρησιμοποιούμε για την τοποθέτησή τους στο στρώμα, εξασφαλίζει την ανεξάρτητη λειτουργία τους  και έτσι την καλύτερη προσαρμογή του σώματός μας.

Υλικό - Ελατήρια Pocket Springs
ΕΛΑΤΗΡΙΑ POCKET SPRINGS

Τα ανεξάρτητα ελητήρια Pocket Springs προσφέρουν πολλαπλά σημεία στήριξης τα οποία λειτουργούν ως ανεξάρτητες αναρτήσεις. Επειδή έχουν τη δυνατότητα να προσαρμόζονται στο σώμα, είναι ιδανικά για να προσφέρουν έναν ξεκούραστο ύπνο.

Υλικό - Ελατήρια Bonnel Springs
ΕΛΑΤΗΡΙΑ BONNEL SPRINGS

Κατασκευασμένα από ευρωπαϊκό ανοξείδωτο ατσάλι σε διαφορετικά πάχη, διαμέτρους και πυκνότητες, διαμορφώνουν την ισχύ και την αντοχή των στρωμάτων. Αποτελούν τη βάση των ορθοπεδικών στρωμάτων και εξασφαλίζουν τη σωστή στήριξη της σπονδυλικής στήλης.

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΕΣΗ

Υλικό - Ελατήριο posturefti
ΕΛΑΤΗΡΙΑ POSTUREFIΤ

Τα ελατήρια Posturefit συγκαταλέγονται σε μια μοναδική κατηγορία ελατηρίων, τα οποία ανακουφίζουν τα σημεία πίεσης που δέχεται το σώμα μας. Είναι τα πρώτα ελατήρια άνεσης στην Ελλάδα, και είναι υψηλής ελαστικότητας καθώς μπορούν να προσαρμοστούν στις καμπύλες του σώματός μας, όπως οι ώμοι και οι γοφοί.

Υλικό - Βαμβακερός Τάπητας
ΒΑΜΒΑΚΕΡΟΣ ΤΑΠΗΤΑΣ

Τάπητας από πεπιεσμένο βαμβάκι, θερμικά επεξεργασμένος, για την προστασία των υλικών που πλαισιώνουν τα ελατήρια. Επιπλέον, συμβάλει στο σωστό εξαερισμό του στρώματος.

Υλικό - Βαμβακερή Αφράτη Βάτα
ΒΑΜΒΑΚΕΡΗ ΑΦΡΑΤΗ ΒΑΤΑ

Εξασφαλίζει φυσική ελαστικότητα, σωστό αερισμό του στρώματος και διατήρηση ιδανικής  θερμοκρασίας του σώματος.

Υλικό - Dacron
DACRON

Η ακρυλική βάτα προσφέρει μια αφράτη αίσθηση στο στρώμα και άνεση στον ύπνο. Επιπλέον, εξασφαλίζει σωστό αερισμό, αποβάλλοντας την περιττή υγρασία.

Υλικό - Support Foam
SUPPORT FOAM

Αφρώδες υλικό ανοιχτής δομής, που επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα μέσα στο στρώμα, και προσφέρει ιδανική στήριξη στο σώμα μας.

Υλικό - Comfort Foam
COMFORT FOAM

Αφρώδες υλικό δεύτερης γενιάς, που προσφέρει πολυτελή αίσθηση. Αγκαλιάζει απόλυτα κάθε σημείο του σώματος, εξαλείφοντας τις πιέσεις που ασκούνται από το στρώμα.

Υλικό - Comfort Air Foam
COMFORT AIR FOAM

Αφρώδες υλικό, δεύτερης γενιάς με ειδικό, ωοειδές σχήμα στην επιφάνειά του. Το σχήμα του επιτρέπει τη σταδιακή βύθιση του σώματος μέσα στο στρώμα αγκαλιάζοντας τέλεια κάθε σωματότυπο. Επίσης η δομή του σχήματος  και της κατασκευής του, επιτρέπει την καλύτερη κυκλοφορία αέρα από οποιοδήποτε άλλο αφρώδες υλικό.

Υλικό - Lux Air Foam
LUX AIR FOAM

Αφρώδες υλικό που μεγιστοποιεί την αφράτη αίσθηση στο στρώμα. Με ανοιχτή κυτταρική δόμη αλλά και με μεγάλη ελαστικότητα, υποστηρίζει το σώμα, χωρίς να πιέζει τα σημεία επαφής. Η απόλυτη αίσθηση πολυτέλειας.
 

Υλικό - Memory Foam
MEMORY FOAM

Αφρώδες υλικό τρίτης γενιάς, με αργή επαναφορά και ανοιχτή κυτταρική δομή, η οποία αντιδρώντας στη θερμοκρασία του σώματος, προσαρμόζεται τέλεια στις φυσικές καμπύλες του σώματος.

YΦΑΣΜΑΤΑ

Υλικό - Ύφασμα ζακάρ
ΥΦΑΣΜΑ ΖΑΚΑΡ | 100% ΒΙΣΚΟΖΗ OLIVE OIL TREATMENT

Η CANDIA STROM είναι η μόνη εταιρεία στον κόσμο που κάνει επεξεργασία υφάσματος με λάδι ελιάς. Mε την επεξεργασία αυτή, το ύφασμα παρέχει αντιβακτηριακή προστασία και όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιόλαδου στην επιδερμίδα.

Υλικό - Ύφασμα Πλεκτό Antibacterial
ΥΦΑΣΜΑ ΠΛΕΚΤΟ, ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ | ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΑΚΟ

Πλεκτό ελαστικό ύφασμα με βαμβακερές ίνες. Ακολουθεί τα ελαστικά υλικά του στρώματος, μεγιστοποιώντας την άνεση των υλικών. Η αντιβακτηριακή προστασία, σε συνδυασμό με το βαμβακερό ύφασμα, προσφέρει έναν υγιεινό ύπνο.

Υλικό - Ύφασμα Πλεκτό Ελαστικό
ΥΦΑΣΜΑ ΠΛΕΚΤΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟ | ALOE VERA

Πλεκτό, ελαστικό ύφασμα, εμπλουτισμένο με Aloe Vera. Ακολουθεί τα ελαστικά υλικά του στρώματος. Η επεξεργασία με Aloe Vera, εξασφαλίζει ένα υγιεινό περιβάλλον ύπνου.